Yoga

We hebben een druk leven en lopen voortdurend gestrest rond waardoor we veel spanningen in ons lichaam creëren.

 

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is voor zowel lichaam en geest om je af en toe af te sluiten voor het geluid van de buitenwereld en je te focussen aan innerlijke verlangens. Richt je op je ademhaling en laat je zintuigen tot rust komen.

 

Yoga leert je om trager en dieper te ademen. In plaats van kort en alleen maar in de borst te ademen, leer je langzaam, rustig en ontspannen te ademen. Dit leidt tot een betere longfunctie waardoor het lichaam aangespoord wordt om te ontspannen.

 

Iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of religie kan aan yoga doen. Of je nu jong, oud, stijf of lenig bent, dat maakt niet uit. Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te doen, je wordt lenig door yoga te doen.

 

 

ANUSARA YOGA

Anusara Yoga is een moderne versie van Hatha yoga die de biomechanische principes van het lichaam, correcte uitlijning van de yogaposes respecteert en integreert. De yogahoudingen volgen elkaar dynamisch op en worden verbonden door een krachtige ademhalingstechniek. Centraal staat het verbinden met uw innerlijke kracht waardoor u op het einde van de les een vreugdevol en energierijk gevoel ervaart.